Home » Hera Zelfverzekerd

Hera Zelfverzekerd

goedkope taxiverzekering van verzekerjouwtaxi.nl

Hera Zelfverzekerd

Waarom kiezen voor Hera Zelfverzekerd als alternatief voor gewone arbeidsongeschiktheidsverzekering? Veel zelfstandige taxichauffeurs hebben geen verzekering tegen arbeidsongeschiktheid. Vaak met als reden dat deze verzekeringen voor hun te duur zijn of dat ze er vanuit gaan dat zij niet arbeidsongeschikt zullen raken.

Echter, uit cijfers blijkt dat 4 op de 10 ZZP’ers jaarlijks langdurig arbeidsongeschikt raken. Niet alleen ten gevolge van hun werk, maar bijvoorbeeld als gevolg van een sportblessure of ongeval.

Hera Zelfverzekerd / Het Alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Speciaal voor de taxichauffeur biedt GetCover Bedrijfsverzekeringen nu de Hera Zelfverzekerd voor taxichauffeurs aan. Het is een laagdrempelige en eenvoudige verzekering tegen arbeidsongeschiktheid die hierdoor ook betaalbaar is.

Hera Zelfverzekerd is namelijk een speciale verzekering voor taxichauffeurs die wel verzekerd willen zijn voor het geval zij arbeidsongeschikt raken. Een gewone verzekering tegen arbeidsongeschiktheid is voor deze doelgroep vaak te duur of te ingewikkeld.

Wanneer je als taxichauffeur niet meer kan werken als gevolg van het verlies van een lichamelijke functie, keert deze verzekering éénmalig een belastingvrij bedrag uit. Dit bedrag kun je vervolgens gebruiken voor bijvoorbeeld het terugbetalen van bedrijfsleningen, het inkopen van zorg en andere hulp of het financieren van een omscholingstraject.

Belangrijkste kenmerken Hera Zelfverzekerd

De belangrijkste kenmerken van een Hera Zelfverzekerd zijn:
• Het is een particuliere schadeverzekering die niet alleen eenvoudig, maar ook betaalbaar is;
• De taxichauffeur ontvangt éénmalig en belastingvrij een afgesproken uitkering;
• Speciaal bedoeld voor het opnieuw inrichten van werk of leven;
• Speciaal voor de taxichauffeur;
• De verzekering is gericht op de ontstane beperkingen in lichamelijk functioneren als gevolg van ziekte of ongeval;
• De verzekering is alleen bedoeld voor eenmanszaken, maatschappen en bedrijven in een VOF of Commanditaire vennootschap;
• Er is geen koppeling tussen mogelijke beroepsrisico’s en de verzekering.
Wat dekt Hera Zelfverzekerd?
Wanneer je, als gevolg van een ziekte of ongeval, niet meer gebruik kan maken van jouw zintuigen, niet meer mobiel bent of functieverlies in je armen hebt, keert de verzekering éénmalig een bedrag uit.

Hoe werkt Hera Zelfverzekerd?

Wanneer je, door welke reden dan ook, langdurig arbeidsongeschikt raakt kun je hiervoor een claim indienen. Vervolgens wordt je beoordeeld door een onafhankelijke medische instantie. Wordt jouw claim toegekend, dan krijg je binnen twee weken het verzekerde bedrag uitgekeerd. Dit bedrag is belastingvrij en ook geldt er geen eigen risico.

Meer weten over Hera Zelfverzekerd?

Wil je meer weten over de Hera Zelfverzekerd / alternatieve arbeidsongeschiktheidsverzekering? Neem dan contact op met GetCover Bedrijfsverzekeringen BV. Wij informeren je graag over de mogelijkheden van deze verzekering.