verzekerjouwtaxi.nl

Over verzekerjouwtaxi.nl

verzekerjouwtaxi.nl is een onderdeel van GetCover Bedrijfsverzekeringen BV. Een verzekeringskantoor met een team enthousiaste en ervaren vakmensen die samen jarenlange ervaring hebben op het gebied van taxiverzekeringen. Wij gaan voor verzekeringsadviezen die het beste passen bij jouw taxibedrijf.

Ben jij nu op zoek naar de beste en goedkoopste verzekering voor jouw taxi, dan helpen wij je graag. Zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken of jouw taxi wel goed verzekerd is.

goedkope taxiverzekeringen
verzekerjouwtaxi.nl

Schade aan jouw taxi

Bij onze taxiverzekeringen is verhaalsrechtsbijstand altijd inbegrepen. Hierdoor zijn wij in staat om schades die jij als taxichauffeur oploopt, als gevolg van een aansprakelijke tegenpartij, kosteloos te verhalen. We gebruiken hiervoor onze eigen schadeverhaalservice.

Heb jij letselschade opgelopen na een ongeluk? Ook deze schade wordt  kosteloos voor jou verhaald op de veroorzakende partij door onze professionals.

 

GetCover Bedrijfsverzekeringen BV staat voor kwaliteit en jarenlange ervaring. Voor jou betekent dit dat jij van onze adviseurs kwalitatief hoogwaardige adviezen mag verwachten door hun kennis en ervaring.

Mocht jij in de toekomst ooit een klacht hebben over onze dienstverlening dan is het goed om te weten dat wij verder zijn aangesloten bij Klachteninstituut Kifid. Tot slot heeft ons kantoor heeft een vergunning van het AFM.

Meer weten?

Wil jij meer weten over GetCover Bedrijfsverzekeringen BV en onze andere diensten? Kijk dan op onze website of neem contact met onze adviseurs.

RMIA certificatie